Cere oferta

Despre noi

Compania Archwood a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a aduce in casele clientilor nostri rafinamentul, calitatea si durabilitatea lemnului.

Ce facem noi?

  • ferestre cu geam termopan;
  • usi pentru interior, exterior si usi culisante;
  • scari si mana curenta
  • glafuri interior
  • alte produse speciale

Folosind echipamente de ultima generatie, echipa noastra de specialisti cu peste 10 ani de experienta conlucreaza pentru a realiza designul, pentru a produce si livra produsele la comanda, astfel incat acestea sa respecte atat preferintele, cat si constrangerile legate de dimensiuni si spatiu ale imobilului dumneavoastra.

Pentru ca tamplaria dumneavoastra sa arate impecabil, specialistii nostri se vor deplasa la locatie pentru masuratori, montaj si proiectare si va vor oferi consultanta si suport in alegerea modelelelor dorite, ce se potrivesc profilului de tamplarie.

Materialele folosite de noi sunt din diferite esente de lemn: rasinos, meranti, eucalipt,  stejar si fag, in concordanta cu preferintele dumneavoastra si cu tipul de produs solicitat. De asemenea va punem la dispozitie o gama larga de vopseluri pe baza de apa, ecologice, creand astfel impreuna culoarea pe care ati visat-o intodeauna pentru locuinta dumneavoastra.

Lemnul se remarca fata de tamplaria din alte materiale prin durata sa mult mai mare de viata, dar si printr-o izolare fonica si termica mult mai buna, aspectele de ordin estetic oferindu-i un plus indiscutabil acestei tamplarii.

Pentru ca credem in durabilitatea lemnului stratificat, si pentru ca verificam si testam cu grija fiecare produs ce iese de pe liniile noastre de productie, oferim 3 ani garantie 3 ani garantie pentru toate lucrarile realizate.

Ce ne recomanda?

Calitatea exceptionala a tamplariei fabricate de noi, dublata de pretul bun, au facut ca produsele Archwood sa fie recomandate de clienti atat in Romania cat si in strainatate, o mare parte a lucrarilor noastre fiind obtinute pe baza de recomandare.